• EJA NË SHTËPINË TËNDE

  EJA NË SHTËPINË TËNDE

  Në Tiranë çelëm sezonin turistik për qytetet shqipfolëse të rajonit të Ballkanit përëndimor.

 • Bashkë, për t’u ringritur më të fortë

  Bashkë, për t’u ringritur më të fortë

  Asambleja e përgjithshme e Unionit të Bashkive dhe Komunave Shqiptare në Rajon mblidhet në Tiranë.

 • Unioni i Bashkive dhe Komunave shqiptare në Rajon- konferenca e 3-të

  Unioni i Bashkive dhe Komunave shqiptare në Rajon- konferenca e 3-të

  Krerët mblidhen në Tetovë

 • Bashkitë dhe komunat shqiptare krijojnë Unionin

  Bashkitë dhe komunat shqiptare krijojnë Unionin

  Zyrtarizohet funksionimi UBSHR-së