Home > Archive for Lajme

THIRRJE PËR PRAKTIKANTË

Unioni i Bashkive Shqiptare në Rajon hap thirrjen për praktikantë.  Programi i Intershipit ofrohet për një periudhë 3 mujore dhe synon të përgatisë studentët e të rinjtë për të punuar në mënyrë profesionale, duke kontribuar në projekte të ndryshme...

Lira ka emër UÇK

Bashkë me kryetarin e Bashkisë Tiranë Erion Veliaj dhe Ministrin e shtetit për Diasporën Pandeli Majko mikëpritëm në Tiranë, Eliza Hoxhën dhe Burbuqe Berishën nga Kosova.U njohëm me platformën LIRIA KA EMËR në mbështetje të kauzës së drejt të...