Home > Archive for Aktivitete

EJA NË SHTËPINË TËNDE

Në Tiranë çelëm sezonin turistik për qytetet shqipfolëse të rajonit të Ballkanit përëndimor. Me prezencën e të ftuarve, ministrat e Turizmit, Kulturës dhe Bujqësisë së Qeverisë Shqiptare, Ambasadoren e SHBA-ve në Shqipëri Sh.T.Z Yuri Kim, Znj. Majlinda Bregu drejtuese...

BASHKIMI BËN FUQINË

Kryetarët e komunave shqiptare të rajonit së bashku me artistët e njohur të artit dhe skenës shqiptare si Sabri Fejzullahu, Elita 5 dhe Emina Cunmulaj u mikëpritën nga kryetari i bashkisë Tiranë, Erion Veliaj Një takim mirëserardhje në Tiranë...