Home > Archive for Thirrje

THIRRJE PËR PRAKTIKANTË

Unioni i Bashkive Shqiptare në Rajon hap thirrjen për praktikantë.  Programi i Intershipit ofrohet për një periudhë 3 mujore dhe synon të përgatisë studentët e të rinjtë për të punuar në mënyrë profesionale, duke kontribuar në projekte të ndryshme...

Ftesë për ofertë- Për pjesëmarrje në proçedurën e tenderit me objekt “Produksion dhe post produksion për 9 spote promovuese që do realizohen në kuadër të aktivitetit “Hapja e sezonit turistik në qytetet shqipfolëse -Eja N’Shpinë Tënde”

Për pjesëmarrje në proçedurën e tenderit me objekt “Produksion dhe post produksion për 9 spote promovuese që  do realizohen në Prishtinë, Pejë, Gjakovë, Cair, Ttuz, Ulqin, Preshevë, Bujanoc, Gjirokastër, në kuadër të aktivitetit “Hapja e sezonit turistik në qytetet...