Home > Archive for Të tjera

Lira ka emër UÇK

Bashkë me kryetarin e Bashkisë Tiranë Erion Veliaj dhe Ministrin e shtetit për Diasporën Pandeli Majko mikëpritëm në Tiranë, Eliza Hoxhën dhe Burbuqe Berishën nga Kosova.U njohëm me platformën LIRIA KA EMËR në mbështetje të kauzës së drejt të...

Tirana 100 vjet kryeqytet

Përmbledhje e aktiviteteve Në kuadër të 100 vjetorit të pavarësisë së Tiranës, më 11 Shkurt kryeqyteti u shndërrua në një qytet festiv. Programi i Bashkisë së Tiranës ishte i ngjeshur me zhvillimin e simpoziumeve, konferencave, koncerte, panaire, ekspozita etj....

Gëzuar festat!

Viti i ri 2020 më jep rastin e lumtur që në emër të Sekretariatit t’i dërgoj “Unionit të Bashkive Shqiptare të Rajonit” përshëndetjet më të përzemërta dhe urimet më të mira.Sfida të mëdha na presin përpara, të cilat jam...

Urim!

Shumë urime “Unionit të Bashkive Shqiptare të Rajonit” në vitin e parë të ditëlindjes së tij. Rrugëtim të mbarë në vitin 2020, si një simbol i shpresës mbarëshqiptare për prosperitet kombëtar, për bashkëpunim të gjithanshëm e të suksesshëm në...