Home > Aktivitete > Edlira Sulaj – Tradita Popullore

Edlira Sulaj është një nga zonjat e suksesshme, pjesëmarrëse në projektin e #Cities4CultureHeritage me suportin e Ragional Network for Culture Diversity ( founded by the European Union 🇪🇺).

Për të promovuar sipërmarrjen e prodhimeve të dorës dhe për të rritur ndërgjegjesimin për ruajtjen e trashëgimise kulturore.

****Edlira Sulaj, one of the successful women participating in the Cities4CultureHeritage project, with the support of the Regional Network for Culture Diversity (funded by the European Union) is promoting the business of handicraft products in order to preserve and raise awareness of cultural heritage importance.

#READPROJECT

#CULTURALDIVERSITY

#EUPROJECT🇪🇺

#UBSHR