Home > Aktivitete > Lindita Suka – UBSHR, mike e zonjave krijuese dhe guximtare

Lindita Suka është një nga zonjat krijuese të #Ulqinit, e cila falë iniciativës së saj ka ngritur një sipërmarrje të prodhimit të vajit të ullirit.

Vaji i ullirit dhe nënproduktet e tij mjaft cilësore që përgatiten deri në detaj nga Lindita shërbyejnë si një mundësi promovimi të produktit vendas bio dhe tërheqjes së turistëve që vizitojnë qytetin turistik të Ulqinit.

Rrjetëzimi i zonjave në rajon nëpërmjet Unionit të Bashkive, krijon më shumë mundësi bashkëpunimi ndërmjet tyre dhe nxit fuqizimin ekonomik të zonjave.

#GratëMbështesinGratë

#UBSHR

#TurizëmRajonal

#MikeeZonjaveSipërmarrëse