Home > Aktivitete > Forumi Ekonomik dhe Turizmi Rajonal

Komunat dhe bashkitë antare të Unionit bashkëbiseduan për rimëkëmbjen e ekonomisë lokale të qyteteve shqipfolëse dhe promovimin e destinacioneve turistike për krijimin e një platforme të përbashkët për zhvillimin e turizmit rajonal.

“Tirana European Youth Capital 2022” është një mundësi e jashtëzakonshme për të gjithë të rijntë e rajonit për zhvillimin, promovimi dhe integrimin e tyre në një rrjetëzim rajonal. Forume si kjo dhe shkëmbime të ekspertizave në nivel teknik ndërmjet qyteteve do të ndikojë në krijimin e strategjive të duhura për zhvillimin ekonomik-social të qyteteve të Unionit.