Home > Aktivitete > Drita Beqaj “UBSHR, mike e zonjave krijuese dhe guximtare”

Drita Beqaj është një grua guximtare nga #Tuzi, e cila merret me bimë medicinale🪴Tashmë, e ka kthyer në sipërmarrje të suksesshme, jo vetëm duke i kultivuar këto bimë por duke krijuar me to edhe nën produkte artizanale kurative dhe aromatike🌿😊

Për modele të mira si Drita, nisma e UBSHR🇦🇱, i vjen në ndihmë duke krijuar bashkëpunim ndërmjet zonjave në biznes në të gjithë rajonin.

#UnioniiBashkive🇦🇱

#GratëMbështesinGratë👩‍🦰

#RrjetëzimRajonal