Home > Aktivitete > Mblidhet në Tiranë Asambleja e Përgjithshme e Unionit të Bashkive Shqiptare në Rajon

Në 143 vjetorin e Lidhjes së Prizrenit, të gjitha komunat dhe bashkitë pjesë të Unionit ndanë dhe shkëmbyen eksperiencat dhe provojën në menaxhimin e qyteteve dhe diskutuan për gjithë projektet dhe nismat që Unioni do të ndërmarrë së shpejti me fokus turizmin dhe rinjtë e rajonit 😊.

Vendosëm që së shpejti do të hapen zyrat e UBSHR edhe në Tuz, Prishtinë, Tetovë dhe Preshevë!

Në familjen e madhe të UBSHR-së mikpritëm dy antarët më të rijnë bashkinë e Gjirokastrës dhe komunën e Bujanocit.