Home > Aktivitete > Indira Deceviq (Firma “Palma” ) – UBSHR, Mike e Zonjave Krijuese dhe Guximtare

Kur viziton Tuzin, s’ke si mos të ndalosh pa provuar byrekun🫔 tradicional dhe gatimet e tjera që “Palma”🌴 bën plot mjeshtëri 😊

Indira Deceviq është një vajzë e re plot energji, e cila që nga 6 vite drejton biznesin e saj familjar. Prodhimet që Palma bën eksportohen në të gjithë Evropën dhe në Amerikë.Rrjetëzimi i vajzave dhe grave sipërmarrëse në rajon është fokusi i punës së Unionit të Bashkive🇦🇱

#GratëMbështesinGratë👩‍🦰

#UBSHR🇦🇱

#Palma🌴

#MikeeZonjaveSipërmarrëse