Home > Archive for Lajme ( > Page 2)

TIRANA VJEN TEK TI

Nga sheshi “Skëndërbej”, Muzeu i Lëvizshëm “Tirana Vjen tek Ti”, udhëtoj në qytet e Prizrenit, Gjakovës, Pejës, Prishtinës dhe Preshevës. Muzeu lëvizës i ideuar plot dashuri për të sjellë më të mirën e Tiranës në 100 vjetorin e saj...

Bashkimi bën fuqinë

U zhvillua në Bashkinë Tiranë takimi i rradhës i Dhomës Ekonomike të Gruas me nënkryetaren e Bashkisë Tiranë, Znj. Anuela Ristani, me qëllim rritjen e bashkëpunimit në fusha të përbashkëta ndërmjet Unionit të Bashkive Shqiptare në Rajon dhe grave...