Home > Lajme > Andriola Kambo, drejtoresha ekzekutive e Unionit të Bashkive Shqiptare në Rajon në daljet televizive mbi projektin e turizmit rajonal

Nisma e ndërmarrë nga Unioni i Bashkive Shqiptare në Rajon “Eja n’shpinë tënde”, si thirrja më e bukur për këtë sezon turistik veror ngjalli interesin mediatik të emsioneve të ndryshme në kanalet kombëtare dhe rajonale, të cilët gjithashtu i janë bashkuar thirrjes për të vizituar vendet e bukura të rajonit.
Andriola Kambo, drejtoresha ekzekutive e Unionit ndau me publikun krijimin e Unionit të Bashkive Shqiptare në Rajon, bashkëpunimin e frytshëm me komunat shqipfolëse të rajonit. Ajo tregoi detaje rreth projektit për promovimin dhe zhvillimin e turizmit rajonal, por zbuloi dhe aktivitetet e bukura që na presin.
Intervistat e zhvilluara na zbulojnë më tepër detaje…

Andriola Kambo, në interviste me Rudina Magjistari, në emisionin Rudina në Televizionin Klan

Në emisionin Mirëmengjes Shqipëri me Megi Latifi në Radio Televizionin Shqiptar

Në emisionin “Ju flet Prishtina” me Arbëresha Fazliu në Klan Kosova

Andriola Kambo në emisionin “Sot” në Koha Vision

Në emisionin “Ora e Tiranës” me Enxhi Nasufin