Home > Lajme > Kryetari i Bashkisë Tiranë mirëpret kryetarin e Komunës së Preshevës

Kryetari i Bashkisë Tiranë Z. Erion Veliaj mikpriti në një takim kryetarin e Komunës së Preshevës Z. Shqiprim Arifin. Gjatë takimit biseduam rreth nismave të përbashkëta në kuadër të Unionit të Bashkive Shqiptare në Rajon dhe në vazhdimin e bashkëpunimit në aplikimet në projektet e Bashkimit Europian .

Së shpejti, Unioni i Bashkive Shqiptare në Rajon do të vizitojë qytetin e Preshevës me Muzeun e Lëvizshëm “Tirana vjen tek ti”