Home > Lajme > Drejtoresha Ekzekutive e UBSHR-së takon kryetarin e komunës së Prishtinës

Andriola Kambo, drejtoresha Ekzekutive e Unionit të Bashkive Shqiptare në Rajon gjatë vizitës në Kosovë ku zhvilloi takimin me Kryetarin e Komunës së Prishtinës, Shpend Ahmeti, nga ku u bisedua rreth aktiviteteve dhe nismës së përbashkët, “Eja n’shpinë tënde”, që Unioni i Bashkive Shqiptare në Rajon ka ndërmarrë gjatë këtij sezoni turistik veror.

👉 Së shpejti, kryeqendra e shqiptarëve, Tirana do të vizitoj qytetet shqiptare në rajon për të kremtuar së bashku 100 vjetorin e Tiranës kryeqytet! Gjëra të bukura na presin!