Home > Lajme > Në Prizren me kryetarin e komunës Z. Mytaher Haskuka

Gjatë vizitës në Prizren zhvilluam një takim me kryetarin e komunës Z. Mytaher Haskuka dhe stafin e tij të përkushtuar, ku i falenderuam për mikpritjen aktivitetit “Muzeu Lëvizës” në qytetin e Prizrenit. Në takim morën pjesë nënkryetarja e Bashkisë Tiranë, Anuela Ristani së bashku me drejtoreshën e Unionit të Bashkive Shqiptare në Rajon, Andriola Kambo dhe Ambasadori i Republikës së Shqipërisë në Kosovë Sh.T.Z Qemal Minxhozi, ku biseduam rreth bashkëpunimeve dhe nismave të reja të përbashkëta në zhvillimin e turizmit rajonal . #TiranaVjenTekTi #UBSHR #Tirana100