Home > Lajme > Në Prishtinë me nënkryetarin e komunës, Z.Muhedin Nushi

Gjatë vizitës në Komunën e Prishtinës u mikpritëm nga nënkryetari i komunës, Z.Muhedin Nushi dhe stafi i komunës.

Bashkëbiseduam rreth aktivitetit Muzeu i lëvizshëm “Tirana vjen tek ti”, të ndërmarrë nga UBSHR dhe Bashkia Tiranë, në nder të 100 vjetorit të Tiranës kryeqytet i gjithë shqiptarëve. Së shpejti, dy kryeqytet do vijnë me nisma të përbashkëta, në kuadër të turizmit rajonal.