Home > Archive for Vende Vakante ( > Page 2)

Ftesë për ofertë- Për pjesëmarrje në proçedurën e tenderit me objekt “Produksion dhe post produksion për 9 spote promovuese që do realizohen në kuadër të aktivitetit “Hapja e sezonit turistik në qytetet shqipfolëse -Eja N’Shpinë Tënde”

Për pjesëmarrje në proçedurën e tenderit me objekt “Produksion dhe post produksion për 9 spote promovuese që  do realizohen në Prishtinë, Pejë, Gjakovë, Cair, Ttuz, Ulqin, Preshevë, Bujanoc, Gjirokastër, në kuadër të aktivitetit “Hapja e sezonit turistik në qytetet...