Home > Aktivitete > Sabi Osmani (Easy Albania) “UBSHR, mike e zonjave krijuese dhe guximtare”

Sabi Osmani është një nga zonjat guximtare të nismës #Tirana​ Mike e Zonjave Krijuese dhe Guximtare që falë idesë smart ka themeluar Easy Albania 👩‍🦰😊.

#EasyAlbania​ është kompani pionere në vendin tonë, duke promovuar turizmin dhe shërbimet mjekësorë në Shqipëri dhe në Evropë. Një iniciativë e vlerësuar edhe me çmimi nga Bashkia Tiranë. Tashmë, duke ofruar shërbime me lehtësi për të gjithë qytetarët dhe suportuar bizneset në qytetet shqip folëse në rajon dhe mbarë diasporën🇦🇱

👉 Së shpejti, vajzat dhe gratë në biznes, në të gjitha qytetet shqiptare në rajon, pjesë të Unionit të Bashkive do bëhen bashkë në rrjetin e zonjave të sukesesshme në sipërmarrje dhe jo vetëm.

#TiranaMikeeZonjave

#EasyAlbania#UBSHR

#RrjetëzimiZonjaveSipërmarrës​👱‍♀️