Home > Aktivitete > Edlira Sulaj (Tradita Popullore Edlira) “UBSHR, mike e zonjave krijuese dhe guximtare”

Edlira Sulaj zonja duarartë, që me Traditën jetëson dhe promovon trashëgimin tonë të pasur kulturore 💃😍

Tradita Popullore është historia e një zonje të guximshme që plot mund e sakrifica, nga një punishte modeste, sot një sipërmarrje e suksesshme 😊.

Bashkë me zonjat artizane trashëgojnë etongrafinë e pasur kombëtare, duke krijuar plot mjeshtëri kostumet popullore të gjithë trevave shqiptare🇦🇱. 👉

Sipërmarrjet si e Edlirës janë iniciativa të vyera për këdo, duke ruajtur me fanatizëm kustomografinë shqiptare dhe krijuar punimit me dorë “Made in Albania” 🇦🇱

#TiranaMikeeZonjave

#UBSHR

#TraditaPopullore

#EtnografiaKombëtare

#TrashëgimiaKulturore