Tirana në 100 vjetorin e saj është kryeqyteti i shqiptarëve në rajon

11 images

Kryetarët e komunave shqiptare në rajon u mikpritën në takim nga kryetari i bashkisë Tiranë Erion Veliaj, ku u bashkëbisedua rreth projekteve të përbashkëta në kuadër të Unionit dhe në vazhdimin e nismave të sapo nisura.Tashmë, Unioni i Bashkive është kthyer në një mekanizëm efektiv bashkëpunimi ndërmjet komunave.