Home > Aktivitete > Zeqarije Sulejmani “Shoqata për promovimin e grave sipërmarrëse”

Zeqarije Sulejmani – një nga zonjat që falë punës dhe idesë së saj ka krijuar “Shoqatën për promovimin e grave sipërmarrëse” 😊 Tashmë, Zeqarije Sulejmani është kthyer në një model frymëzues i çdo vajzë apo gruaje që aspiron të ecë përpara në shoqëri nëpërmjet shembullit që duke u bërë bashkë, çdo gjë mund të arrihet!

#UnioniiBashkive

#GratëMbështesinGratë

#RrjetëzimRajonal

#ShoqatapërPromovimineGraveSipërmarrëse