Home > Të tjera > Urim!

Shumë urime “Unionit të Bashkive Shqiptare të Rajonit” në vitin e parë të ditëlindjes së tij. Rrugëtim të mbarë në vitin 2020, si një simbol i shpresës mbarëshqiptare për prosperitet kombëtar, për bashkëpunim të gjithanshëm e të suksesshëm në realizimin e aspiratave tona kombëtare dhe europiane. Gëzuar!