Home > Aktivitete > “UBSHR, mike e zonjave krijuese dhe guximtare” – Ina Poreci

Ina Poreci, është një nga zonjat pjesë të nismës së Tirana Mike e Zonjave Krijuese dhe Guximtare 💪😊

Bali Koncept është një kompani e re në vendin tonë duke sjellë në Shqipëri një trend të ri të produkteve të drurit të punuara në ishujt tropikal të Balit për arredimin e hoteleve, bareve dhe vilave.

Sipërmarrjet si e Inës janë iniciativa të vyera për këdo, duke sjellë në Shqipëri dhe në vendet e rajonit kompani dhe investime të huaja që ndikojnë në ekonominë vendase dhe nxisin akoma më tepër rritjen e punësimit.

👉 Krijim i një klime të favorshme të tërheqjes së investimeve të huaja në bashkitë dhe komunat shqiptare në rajon është një nga qëllimet e punës së Unionit të Bashkive .

#TiranaMikeeZonjave

#BaliKoncept

#UnioniiBashkive

#RrjetëzimiiZonjaveSipërmarrëse