Home > Aktivitete > “Tirana mike e zonjave krijuese dhe guximtare”

TIRANA♥️ MIKE E ZONJAVE KRIJUESE DHE GUXIMTARE 😊 Unioni i Bashkive dhe Komunave Shqiptare në Rajon dhe Bashkia Tiranë, është promotore dhe mbështetëse e fuqizimit të rrjetit dhe bizneseve të sukseshme nga zonjat shqiptare🇦🇱 por jo vetëm, të cilat janë një histori suksesi dhe model frymëzues për këdo. Bashkë, më të fortë!

#MikeeZonjave​👩 #UBSHR​🇦🇱

#BashkëMëTëFortë​🙏