Home > Aktivitete > Suzana Kovaci – Muzeu Etnografik në Draginë “UBSHR- mike e zonjave krijuese dhe guximtare”

Muzeu Etnografik në Draginë 😍

Jo larg nga Shqipëria, në komunën e Ulqinit ndodhet një muze i ngritur plot përkushtim nga familja Kovaçi 😊

Kur viziton Muzeun nuk gjen vetëm objekte të vjetra, por zbulon edhe gatimet tradicionale të zonës, që gatuhen plot mjeshtëri nga e zonja e shtepise Suzana Kovaçi, e cila të mirëpret plot bujari 😊

Bashkëpunimi ndërmjet zonjave nga të gjitha komunat 🇦🇱 dhe rrjetëzimi i muzeve lokal është objektivi i punës së Unionit të Bashkive. Ju ftojmë të vizitoni Muzeun🏛 dhe të provoni gatimet e shtëpisë 🍲

#MikeeZonjave

#UBSHR

#EjanëShtëpinëTënde😊