Home > Aktivitete > Suela Koçibellinj (Organizata Vizion OJF) “UBSHR, mike e zonjave krijuese dhe guximtare”

Suela Koçibellinj drejtuese e Vizion Ojf është një nga zonjat guximtare, e cila ka ngritur plot përkushtim Punishten Artizanale HOPLA♥️

#Hopla​ është një inciativë e bukur, një shembull motivues, ku zonjat artizane duarartë janë bërë bashkë dhe së bashku me Vizion.ojf kanë krijuar plot mund dhe sakrifica një sipërmarrje sociale, e cila të mbush plot frymëzim dhe shpresë. Hopla prodhon produkte të punës së dorës, siç janë dhe maskat mbrojtëse😷 ndaj Covid-19, plot miqësore për këdo 😊

Fuqizimi social dhe ekonomik i grave dhe vajzave është shumë i rëndësishëm, ndaj duhet që të bëhemi bashkë dhe të japim një dorë mbështetje për këdo që ka nevojë, ndaj Unioni i Bashkive ka ndërmarrë nismën Tirana♥️ Mike e Zonjave Krijuese dhe Guximtare 😍

#BashkëpërZhvillim​💪

#TiranaMikeeZonjave​👩‍🦰

#HoplaMask#UBSHR​🇦🇱

#VizionOjf