Rahovicë

12 images

Në Rahovicë, një fshat afër Preshevës ndodhet një muze i vogël ngritur plot dashuri e përkushtim nga një familje plot tradita e zonës 😍👏Në muze janë të ekspozuar që nga veglat e punës, dokumenta autentike, enët e bakrit që janë përdorur në periudha të ndryshme, koleksionet e armëve dhe etnografia e pasur e zonës që janë ruajtur plot fanatizëm.Modele si ky muze do jenë në fokusin e punës së #Unionit për zhvillimin e turizmit në Komunën e Preshevës dhe në rijetëzimin e destinacioneve turistike të kësaj zone 😊.