Home > Aktivitete > Komuna e Preshevës mirëpret projektin “UBSHR, mike e zonjave krijuese dhe guximtare”

Nisma e Unionit të Bashkive Shqiptare në Rajon “Mike e Zonjave Krijuese dhe Guximtare” ishte në Komunën e Preshevës ku u mikpritëm nga kryetari Shqiprim Arifi 😊

Valdeta Latifi është një grua frymëzuese që me gatimet tradicionale ruan kulinarinë e pasur të luginës së Preshevës, duke krijuar edhe një sipërmarrje të vogël e duke e kthyer në mundësi punësimi dhe promovimi për të gjitha zonjat e tjera.

👉 Muzeu Etnografik i familjes Osmani në Rahovicë, së bashku me grupin artistik “Presheva” janë një potencial i jashtëzakonshëm për të kthyer Preshevën në një destinacione turistik🏔 tërheqës për të gjithë vizitorët.

#VisitPresheva

#MikeeZonjave

#EjanëShtëpinëTënde😊

#UnioniiBashkive

@komunaepreshevës

@arifishqiprim

@arditabehluli

@krenarhalimi.photography