Home > Aktivitete > Elsa Ballauri (Muzeu i Gruas Shqiptare) “UBSHR, mike e zonjave krijuese dhe guximtare”

Një muze unikal në llojin e tij në Shqipëri është ngritur plot pasion dhe përkushtim nga aktivistja Elsa Ballauri, ku nëpërmjet koleksionit të rrallë të fakteve dhe objekteve përjetësohet historia e gruas shqiptare në epoka. Gjatë vizitës në Muze, vizitori udhëton në kohë, ku nëpërmjet fakteve dhe objekteve të ekspozuara plot dashuri njihet me rolin e gruas në shoqëri dhe jo vetëm

😊 Mirënjohje me ♥️ Elsa Ballauri, për kontributin e çmuar dhe pajën e pasur që i ke dhuruar qytetit dhe nismës Tirana Mike e Zonjave Krijuese dhe Guximtare 🤩.

#TiranaMikeeZonjave

#UBSHR

#MuzeuiGruas​🙎‍♀️

#BashkëmëtëFortë​💪