Home > Archive for Evente

Balloja Vjetore Vjeneze

Unioni i Bashkive Shqiptare në Rajon (UBSHR), në bashkëpunim me Sekretariatin e OSBE-së dhe Ministrinë për Evropën dhe Punët e Jashtme, që këtë vit kryeson drejtimin e saj, organizuan në datën 23 janar 2020, “Ballon Vjetore Vjeneze” në ambjentet...