Home > Aktivitete > Albina Çuko (Bujtina Tomadhe) “UBSHR, Mike e zonjave krijuese dhe guximtare”

Albina Çuko është nja zonjat guximtare të Tiranës tonë, e cila bashkë me bashkëshortin e saj ka ngritur Bujtinën e “Tomadhes” në Shëngjergj të Tiranës 😊

Tashmë, bujtina e #Tomadhes​🏠 është një model suksesi dhe është kthyer në një pikë referimi për çdo turist që viziton Shëngjergjin 😊

Fshati i Shëngjergjit bën pjesë në projektin e 100 Fshatrave të 🇦🇱 dhe ngritja e këtyre njësive agroturistike është një praktikë e mirë për zhvillimin e potencialit turistik të zonës.

#BujtinaTomadhe​🏠

#VisitShëngjergj

#TiranaMikeeZonjave

#UBSHR

#TurizëmRajonal​🧗‍♂️